GYROS AMERSFOORT

Recentebeoordeling


4 sterren uit 3772 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Gyros Amersfoort. Meer weten? Ontdek meer

5 feb 2023 om 22:07 Eten lekker warm en prima. Snelle bezorging.
3 feb 2023 om 22:11 Erg lekkere pita! Verrassende smaak, goed vlees. Snelle bezorging!
1 feb 2023 om 21:41 Het eten was heerlijk en smaakte echt Grieks (vooral de pita broodjes) en de bezorger was vriendelijk
31 jan 2023 om 20:29 Warm en super heerlijk gegeten!!!
30 jan 2023 om 7:51 Eten kwam later dan gezegd aan en het was lauw en het vlees was alleen vanuit de buitenkant gaar. Niet gewend van jullie.
29 jan 2023 om 21:46 Meerdere keren besteld en altijd goed. Eten is heerlijk en bezorging is snel
29 jan 2023 om 20:15 Eten was prima, maar wel zonder bericht meer dan een half uur te laat.
29 jan 2023 om 14:50 Eten was écht veel te laat bezorgd. Zelfs na toezegging dat het binnen 2-4 minuten bezorgd zou worden duurde het nog 25 minuten. Eten was lauw en niet warm meer. Jammer want eerder wel goed gegeten (ondanks wat kleine foutjes qua bestelling).
28 jan 2023 om 22:34 It was a horrible experience. It took me two and a half hours to get my food. The person who answered on the phone lied to me about the delivery and when I finally got my food was completely cold.
28 jan 2023 om 22:03 Erg lekker weer ! Constante kwaliteit, goed vlees
28 jan 2023 om 21:17 Eten was wel oke, bezorging duurde erg lang..
27 jan 2023 om 20:06 Zo heerlijk weer. Echt altijd genieten!!! Bedankt